Wat kun je doen met de fiets?

Je kunt vele dingen doen op de wereld, te veel om op te noemen. Dit gaan we dan ook zeker niet doen. Wat we wél gaan doen, is een van de dingen die je kunt doen onder de loep nemen. Dit doen we door in te gaan op wat je met een bepaald voorwerp allemaal kunt doen. In dit geval is dat de fiets. De fiets staat zo ongeveer symbool voor de Nederlandse cultuur, we kunnen hem net zo goed op de vlag zetten. Maar de fiets is nog steeds vrij veelzijdig, vrij divers. Want je kunt zo ongelooflijk veel met de fiets, dat is niet normaal. Daarom willen we je hier meer over vertellen. We gaan een aantal dingen met je bespreken die je met de fiets kunt doen. Lees vooral verder als je wil weten wat die dingen zijn, wellicht zit er wat voor je tussen.

Fietstocht

Het is altijd leuk om een grotere fietstocht te maken dan je gewend bent. Ja, je kunt een tochtje naar de supermarkt maken maar word je daar nou echt blij van? Hoogstwaarschijnlijk niet, daarom heb je andere opties in overvloed. Ga eens in je eentje of met iemand waar je goed mee kunt opschieten een echte fietstocht maken. Naar de Veluwe, naar een stad, waar dan ook; jij hebt het allemaal in de hand. Dit kun je op een normale fiets doen, maar ook bijvoorbeeld Flyer elektrische fietsen lenen zich hier uitstekend voor. Met een beetje trapondersteuning maakt een Flyer e-bike fietstochten toegankelijk voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, conditioneel topfit of wat minder; je kunt op een fietstocht gaan. Voel de wind door je haren heen gaan en adem de frisse lucht van de natuur in, het is heerlijk. 

Vervoeren

Met een fiets kun je ook van alles vervoeren. Ja, je kunt iets of iemand op je bagagedrager meenemen en dit vervoeren maar je kunt het  ook anders aanpakken. Kies voor een elektrische bakfiets en je kunt je kind of meerdere kinderen meenemen, boodschappen doen en ga zo maar door.  

Sporten

Op de fiets kun je natuurlijk ook gewoon lekker sporten. In welke vorm je dit doet is helemaal aan jou. Je kunt gaan wielrennen of mountainbiken, dit zijn erg populaire sporten op de fiets en dat is zeker niet voor niets. 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie